Harry Dragstra over gegevensopslag in de cloud

“Welke gegevens kun je wel veilig in de cloud opslaan en welke liever niet? Hoe moet je die gegevens opslaan? En welke cloud kun je dan gebruiken? Zijn er richtlijnen waaraan cloud leveranciers kunnen/moeten voldoen? Allemaal vragen waarop Harrie Dragstra in gesprek met Brenno de Winter antwoorden geeft.”

 

Plaats een reactie

Click to access the login or register cheese

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten